OTKRIVAMO IDENTITET UDOVICE AL-AWLAKIJA, GLAVNOG BIN LADENOVA OPERATIVCA

Teroristica Irena Horak (35) iz Bjelovara je 
Al-Qa’idina Amina

Za obitelj i prijatelje šok je nemjerljiv. Prije četiri godine Irena je djelovala kao posve obična djevojka koja je odrasla u skladnoj katoličkoj obitelji.

Teroristica Irena Horak (35) iz Bjelovara je 
Al-Qa’idina Amina

Zahvaljujući Sageu, britanskom muslimanu kojeg je srela u Zagrebu, upoznala je islam, ali ga je ostavila nakon šest mjesec jer nije bio dovoljno radikalan.
AHrvatica Amina, koja je zapadne obavještajce nehotice dovela do svog supruga i jednog od vodećih svjetskih terorista Anwara Al-Awlakija, koji je zatim poginuo u napadu bespilotne letjelice, zapravo je 35-godišnja Bjelovarčanka Irena Horak, ekskluzivno doznaje Večernji list.

Večernjem listu tu je informaciju najprije potvrdilo nekoliko njezinih bliskih prijatelja, potom i obitelj. Za sve njih šok je nemjerljiv. Prije četiri godine Irena je djelovala kao posve obična djevojka koja je odrasla u skladnoj katoličkoj obitelji. U Zagrebu je završila studij te živjela s dečkom i radila u jednoj tvrtki na Trešnjevci. Bila je “jedna od nas” sve dok susret s Kur’anom nije preusmjerio sve njezine puteve.

Nakon što je u rujnu prošle godine Al-Awlaki poginuo u napadu američke bespilotne letjelice, prije desetak dana danski obavještajac Morten Storm u javnost je izišao s pričom da ih je do Al-Awlakija dovela jedna mlada žena, Hrvatica koja se danas zove Amina, živi u Jemenu i sprema se postati bombaš samoubojica. Večernji list ekskluzivno je doznao da se iza imena Amina krije Bjelovarčanka Irena Horak.

>>Opširnu priču o tome kako se Irena zaljubila i zbog ljubavi prešla na islam te kako je stupila u kontakt s Al-Awlakijem, glavnim operativcem i ideologom islamske terorističke organizacije Al-Qa’ide te desnom rukom Osame bin Ladena, kao i što na to kažu njena obitelj i prijatelji…

———————————————————-

—————————————-

(UDRUGA ZA LJUDSKA PRAVA ŠTIT )

BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
00 385 (0) 95 814 82 90
CROATIA / BJELOVAR
brankostojkovic152@yahoo.com
—————————————-
URED: Masarykova ulica broj 8.,
Bjelovar

O crostojkovic1958

U Bjelovaru, 10.02.2012. godine Hrvatski pokret ŠTIT BRANKO STOJKOVIĆ http://crostojkovic1958.blog.hr 095/814-82-90 brankostojkovic152@yahoo.com C r o a t i a
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Zabilježite trajni link.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s