IZBORI 2003. GODINE

BRANKO

STOJKOVIĆNAHTV-UPREDSTAVIOIZBORNIPROGRAM

Piše: INDEX
subota, 15.11.2003. 22:07

Nezavisni kandidat Branko Stojković predstavio je večeras na HTVu svoj izborni program, ističući da će se zalagati da se “obeščašćenim radnicima vrati ponos”.

Stojković, koji je svoju nezavisnu listu kandidirao u 2. izbornoj jedinici, najavio je da će u Saboru zatražiti da se svim radnicima koji su ostali bez posla isplati po 500 eura odštete za svaku godinu koju su proveli na poslu.

Zatražit će i da se nezaposlenima koji su na burzi rada više od 10 godina to vrijeme upiše u radni staž, te da Sabor donese zakon o vrednovanju ljudskog rada, koji bi utvrdio minimalne satnice za svaki posao.

Stojković se zalaže i za zabranu prekomjernog uvoza, pogotovu uvoza skupe hrane loše kakvoće, te za zakonsku zabranu “kamatarenja”.

Biračima je obećao da će se zalagati i za neovisnost policije, pravosuđa i vojske, za reviziju pretvorbe i privatizacije, te proračunsko financiranje tehnološkog razvoja.

Najavio je i da će u Saboru zatražiti da se državno zemljište dodijeli poljoprivrednicima, te da se socijalno ugroženim građanima da besplatan ogrijev, “umjesto da hrvatske šume iskorištava lobi u čijem su vlasništvu privatne pilane”.

(Hina) ibob/tr ln

O crostojkovic1958

U Bjelovaru, 10.02.2012. godine Hrvatski pokret ŠTIT BRANKO STOJKOVIĆ http://crostojkovic1958.blog.hr 095/814-82-90 brankostojkovic152@yahoo.com C r o a t i a
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Zabilježite trajni link.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s