PRAVI ODGOVOR ZNADE POKRET ŠTIT

HRVATI DOBRO DOŠLI U NOVI SVJETSKI POREDAK EU

Počinje projekt postavljanja na tisuće video kamera po hrvatskim gradovima,.., trgovima i ulicama. Riječ je novom obliku kontrole i uređajima koji će kontrolirati građane, što oni rade i kuda se kreću… Kontrolori su opremljeni bežičnim kompjuterima, senzorima i radijima. 

HRVATSKI MASONI* REKLAMIRAJU SE DAN I NOĆ NA HRT-u

Hrvatska je sjedište bal-kanske masonerije. Mislim da je Hrvatska jedina zemlja u kojoj goleme laži prikrivaju istinu. Demokratske rasprave o Hrvatskoj budućnosti nema.Čelnici političkih stranaka se takmiče – tko će se bolje dodvoriti Bruxellesu. Da lakrdija bude veća od demokracije – oni se redovito međusobno optužuju – tko je lošiji ili bolji sluga. 

NE – EU – TO JE UGOVOR SA ĐAVLOM 

Ulazimo u još jedan bal-kanski savez. A “kukuriku” plan 21 je centraliziranje zemlje od strane bivših komunista. Formiranje državne vlasti nastavlja se prema procesima europskim integracijama. Procesi dresure postoje od (1945.- 1989.) i (1989. – 2012.), naravno 1. srpnja 2013., Hrvati postaju krajnji robovi…. EU je nova Babilonska kula, tvrđava moćne birokracije. Luciferski pentagram “zvjezdica” označava masonsku tvorevinu – opremljenu tehnologijom NATO-a i religioznu vojsku sljedbenika. Uskrsli Babilon čini hram vrhovnog boga i kolijevku kabale i magije…. 

NI UDB-a NI CRKVA NIJE PROGONILA MASONE VEĆ SU BILI POD NJIHOVIM UTJECAJEM 

U Hrvatskoj je 7. masonskih loža, no još postoje mnogi simboli u vidu spomenika i hramova, te ostalih organizacija – oni su ujedinjeni teoretičari urote protiv hrvatskoga naroda. Mogli bi se upitati što znači i kakve veze ima lik na novčanici od 10 kuna. Motiv je upotrebljen kao “caru – carevo”, to je vrhunska volja tajnoga reda u Republici Hrvatskoj. Kako je i zašto nastao ovaj sotonistički simbol, koji je postao obilježe monetarnog sistema RH. Nije slučajno da ne mali broj je onih koji su se uvukli u Rimo-katoličku crkvu,.., što naravno dokazuje i ova novčanica.. 

Vođa pokreta ŠTIT
BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
00 385 (0) 95 814 82 90 
CROATIA / BJELOVAR 
brankostojkovic152@yahoo.com

O crostojkovic1958

U Bjelovaru, 10.02.2012. godine Hrvatski pokret ŠTIT BRANKO STOJKOVIĆ http://crostojkovic1958.blog.hr 095/814-82-90 brankostojkovic152@yahoo.com C r o a t i a
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Zabilježite trajni link.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s