DAN SRAMOTE A NE DAN DRŽAVNOSTI 25. LIPANJ 1991. – 25. LIPANJ 2012. GODINE


BANDA KOMUNISTIČKA 

BEZ PONOSA, ČASTI I DOSTOJANSTVA 

Hrvatska slavi 21. obljetnicu neovisnosti – obilježavajući dan kada je Hrvatski sabor donio ustavnu odluku o suverenosti i samostalnosti Republike Hrvatske. Sabor je 25. lipnja 1991., pokrenuo postupak razdruživanja od ostalih naroda SFR-Jugoslavije, odnosno njezinih republika. Predsjednik Predsjedništva Jugoslavije Stjepan Mesić je ostao i dalje na toj funkciji. Mesić kao Vrhovni komandant JNA, i glavni čovjek General-štaba JNA, sa zločinačkom vojskom rušio je sedam mjeseci poslije – naše sve hrvatske gradove: Vukovar, Dubrovnik, Zadar, Šibenik, Osijek, Pakrac, Daruvar, Lipik, Bjelovar, Glinu, Sisak, Karlovac,.., itd. To je činio nakon (proglašene) neovisnosti i samostalnosti države Hrvatske.


KLANJAJU SE I ODAJU ČAST ZLOČINCU

Državni vrh položio je vijence na groblju Mirogoju za sve pale branitelje u Domovinskom ratu, te na grob prvoga predsjednika Franje Tuđmana, koji je (da podsjetimo se) potkraj Drugoga svijetskoga rata 1945., kao partizan i major OZN-e dao poubijati 3000 Hrvatskih vojnika i civila u čazmanskoj šumi. Ni dan-danas se ne smije (saznati istina) ,raskopati šuma pokraj grada Čazme,.., i izvaditi leševe, tj. kosti – koje svjedoče o Tuđmanovom genocidu. Tim ljudima ne odaje se počasti, niti svim drugim takvim neistraženim grobištima i stratištima….

Predsjednik RH, Ivo Josipović i premijer hrvatske vlade Zoran Milanović, između ostaloga – položili su vijenac na grob bivšeg premijera Ivice Račana, koji je 1971.-1974. godine, gušio pobunu nad “Hrvatskim proljećam”, te kao predsjednik CKH-a zatvarao hrvatske ljude i studente… Umjesto da “svi oni” završe na pragu hrvatske demokracije 1991., u zatvorima,.., oni kao “krvnici i zatirači Hrvata”, došli su nam za šefove.. Sramotno je – da crkva se je s njima povezala u “grijehu” i pljački naroda… Najprije nam je “solio pamet” pokojni Franjo Kuharić,.., pa sad ponovo i Josip Boznić. 

Danas u Hrvatskoj “uz medijsku pompu” sakriva se – katastrofalna situacija; glad, neimaština, nezaposlenost,.., zaduženost zemlje, tehnološka i ekonomsko – gospodarska zaostalost, pad stope nataliteta i smanjen životni vijek,.., inflacija, itd. Po gradovima, trgovima i ulicama vidi se pustinja, bijeda i siromaštvo…

Vođa pokreta ŠTIT
BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
00 385 (0) 95 814 82 90
CROATIA / BJELOVAR
brankostojkovic152@yahoo.com
——————————————–

O crostojkovic1958

U Bjelovaru, 10.02.2012. godine Hrvatski pokret ŠTIT BRANKO STOJKOVIĆ http://crostojkovic1958.blog.hr 095/814-82-90 brankostojkovic152@yahoo.com C r o a t i a
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Zabilježite trajni link.

1 odgovor na DAN SRAMOTE A NE DAN DRŽAVNOSTI 25. LIPANJ 1991. – 25. LIPANJ 2012. GODINE

  1. SRAMOTE UPRAVLJAJU NAD POROBLJENIM NARODOM

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s